Rekreatif

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Rekreatif Etkinlikleri

• Piknik Etkinliği

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu olarak havaların ısınmasıyla öğrencilerimiz ve bölüm hocalarımız piknikte bir araya geldiler. Organizasyonu Öğr. Gör. Melih AYDIN'ın yaptığı piknikte 80 öğrencimiz ile birlikte değerli hocalarımız da katılım gösterdiler

Piknik fotoğrafları için tıklayınız.

• Gastronomi Film Günleri Etkinliği
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Topluluğu (OLİHA) üniversitemiz öğrencilerine Gastronomi içerikli filmlerinin yer aldığı "Gastronomi Film Günleri" etkinliğini gerçekleştirdi.
  • Metro Market Horeca Günleri Etkinliğine Katılım
  • Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı olarak gıda sektörünün en büyük ürün tedarikçilerinden olan Metro Marketlerin her yıl düzenlediği Horeca Günleri etkinliğine katılım gerçekleştirildi.
  • Yerli ve yabancı aşçıların workshoplarının yapıldığı etkinlikte ayrıca farklı branşlarda aşçılık yarışmaları da gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bu yarışmalardan elleri boş dönmedi.
Etkinlik fotografları için tıklayınız

Son Güncelleme: 2019-05-24 12:56:16