Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Bahar Şenlikleri Etkinlikleri

• 2018/2019 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Şenlikleri Etkinlikleri

Üniversitemizde bu sene düzenlenen bahar şenliklerine Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Topluluğu (OLİHA) ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Hayvan Severler Topluluğu (KİYU HAYSEV) ile birlikte katıldı. Standımıza Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu hocalarımız ziyaret ederek desteklerde bulundular. Ayrıca sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN hocamız standımızı ziyaret ederek öğrencilerimize desteklerde bulundu. Bahar şenliklerinden elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ve sokak hayvanları için harcanacaktır.

Etkinlik fotoğrafları içn lütfen tıklayın.

Son Güncelleme: 2019-05-13 15:04:10