Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Sosyal Duyarlılık Dersi Etkinlikleri

 

 

  • BİR AVUÇ SEVGİ 

 Bu proje kapsamında öğrencilerin hem hayvan sevgisi ve hakları hem de SMA hastalığı gibi ciddi hastalıklara karşı sosyal bilincin oluşturulması adına çalışmalar yapılmıştır. 

Etkinlik fotoğraf galerisi için tıklayın.


 

  • ALTIN KALPLER PİZZA YAPIYOR 

 

 Özel eğitim alan çocukların birbirleriyle ve çevreyle iletişimleri güçlendirilip, hobileri geliştirilip, kendilerine güvenmeleri sağlanılmış ayrıca projenin üniversite sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulmasıyla toplumda farkındalık oluşturulmuştur.


Etkinlik fotoğraf galerisi için tıklayın.

  • SEVGİ KURABİYELERİ
 

Projemiz aşçılık programı öğrencileriyle Çocuk esirgemedeki çocukları bir araya getirerek hem yemek yapmayı öğretmeyi hem de çocukların güzel vakit geçirmesini sağlamıştır. Ayrıca çocukların hayattan kopmamaları ve ileride birer mesleki fikir edindirme konusunda bilgi sağlamıştır.

 

Etkinlik fotoğraf galerisi için tıklayın. 

  • OYUNCAKLAR YOLA KOYULUNCA

 

Bu projede, insanın en eğlenmeye ve oyuna ihtiyaç duyulan yaşamsal evresi olan çocukluk çağında olan, yardıma muhtaç ve maddi yetersizlik içerisindeki ailelerin çocuklarının ve/veya yetimhane/çocuk esirgeme kurumu gibi kurumlarda bulunan çocukların; oyuncak temin etmeye muktedir ailelerden temin edilip kullanılmayan, rafa kaldırılmış ya da muhtelif nedenlerle saklanmış oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır. Projenin icrası şu şekilde işlemiştir: “Öğrencilerimiz, yaka kartlarıyla birlikte(öğrenci kimlikleri) üniversite uygun görülen meskenlerde projeyi izah etmişler, sosyal medyada duyurmuşlar, sonrasında toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmıştır.” Ayrıca Üniversite bünyesinde görev yapan hocalarımızdan da hatırı sayılır miktarda oyuncak temin edilmiştir.

 

 

Etkinlik fotoğraf galerisi için tıklayın.



Son Güncelleme: 2019-05-13 11:07:39
                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024