Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Organizasyon ve Destek Etkinlikleri

• Kermes-2
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dayanışma Derneğinin ikincisini düzenlediği ve üniversitedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik olan kermese Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı  ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimiz desteklerde bulundu.

Etkinlik fotoğrafları için lütfen tıklayın.

• Kermes-1

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dayanışma Derneğinin, üniversitedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik düzenlediği kermese Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerimiz desteklerde bulundu.

Etkinlik fotoğrafları için lütfen tıklayın.

Son Güncelleme: 2019-05-13 15:03:28