2018-2019 Akademik Yıl Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni rektörlük konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program mezun öğrenciler adına konuşma, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Şahiner'in konuşması, bölüm öğretim elemanlarını tarafından bölüm öğrencilerine mezuniyet belgelerinin takdimi, program 1., 2. ve 3.'lerine başarı belgelerinin takdimi, aşçı andının okunması, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunda dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerin takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ve kep atma töreniyle son bulmuştur.

Mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halil Uzun, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

• Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Mezunları Tanıtım Filmi için tıklayınız

·         MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA KONUŞMALARINI YAPMAK ÜZERE TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN ŞENİZ AMAÇ’I KÜRSÜYE DAVET EDİYORUZ.