2018-2019 Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Kilis 7 Aralık Üniversitersi

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

2018-2019 Oryantasyon Programı

Üniversiteye yeni başlayan Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kampüs hayatına alışma ve uyum sağlamaları için hazırlanan Oryantasyon Programı 25 Eylül Salı günü gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muharrem ŞAHİNER, öğrencilere üniversitemizi tercih ettikleri için teşekkür ederek sözlerine başladı. Programın amacına değinerek üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin karşılaşabilecekleri durumlar karşısında hangi birime başvurmaları gerektiğini ayrıca sosyal ve kültürel imkanlar hakkında da haberdar olmalarının öneminden bahsederek  öğrencilere öğrenim hayatında başarılar diledi.

Kampüs hayatına ilişkin bilgilendirmelerin birim amirleri tarafından yapılarak devam ettiği programda son olarak bölüm öğretim elemanları tarafından okudukları bölüm ve eğitimleri ile ilgili verilen bilgilerin ardından program sona erdi.

TOMYO Oryantasyon Sunumu için lütfen tıklayın

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024